Få et tagtjek
– Det koster ikke noget.

Få et tagtjek
– Det koster ikke noget.

Er du i tvivl om taget holder tæt, eller har du en fornemmelse af at der er noget som bør foretages en reparation? Så laver vi gerne et professionelt tagtjek af hele taget i forbindelse med en reparation. Vi har kun faglærte tømrere og ingen salgskonsulenter til at udføre tagtjek. Det giver dig den fordel, at hvis der findes et problem på taget, så kan vi også udbedre skaden.

Book et tagtjek

Book et online tagtjek, eller et tagtjek i forbindelse med reparation. Noter venligt kort i beskrivelsen hvad der ønskes, så ringer vi dig op for nærmere aftale.

Choose File
Tak for din besked. Den er nu afsendt.
Der skete en fejl ved afsendelse af din besked. Prøv venligst igen.

Sådan arbejder vi med gratis tagtjek

Som udgangspunkt er vores gratis tagtjek en online vurdering. Det vil sige, at du sender os billeder af taget fra flere vinkler sammen med din adresse, så vi kan slå din ejendom op. Her gennemgår vi taget, og du får en vurdering af tagets punkter.
Er vi ude for at foretage en reparation, vil gerne komme med et gratis tagtjek, hvis det ønskes. Her vil vi evt. komme med forslag til hvad der bør udbedres eller udskiftes og informere om hvilke konsekvenser det kan have, for tagets almene tilstand. Det er dog altid op til kunden at beslutte, hvad der skal udbedres på taget og om det er noget der skal gøres nu og her. Hvis der under dit tageftersyn findes nogle kritiske punkter på taget, vil vi oplyse dig om disse og tilbyde at udbedre dem med det samme. Mange tagfirmaer vil efter et tagtjek tilbyde en ny tid til reparationen, men vi mener at det er vigtigt at få udbedret de kritiske punkter straks, så det ikke udvikler sig. Er der tale om en mere omfattende reparation, kan det være nødvendigt at aftale en ny tid.

Er du i tvivl om det er tid til et helt nyt tag?

Går du med tanken om at skifte til et helt nyt tag, vil vi komme med et bud på levetiden for det nuværende tag. Et gammelt tag skal repareres fra tid til anden, hvor er nyt tag ikke kræver særlig meget vedligehold i de første mange år af dets levetid. Et nyt tag er en dyr post, men kan være en rigtig fornuftig investering, hvor der spares på evt. omkostninger til reparationer af det gamle tag samt varmeforbrug. Vi kommer gerne med vores professionelle vurdering af, hvornår det bedst kan svare sig at udskifte det gamle tag.

FAQ om tagtjek

Når vi har udført et tagtjek, får du en liste med de punkter som vi har besigtiget på taget. Her vil vi kort beskrive dit tags stand og om der er noget der bør udbedres, hvad risikoen er hvis det ikke udbedres, eller om der er noget du skal være særligt opmærksom på.

Et tagtjek kan typisk tage 20-30 minutter.

Du behøver ikke at være hjemme når vi skal fortage et tagtjek og reparation, så længe at der er fri adgang til ejendommen og til taget. Hvis du ikke er hjemme, kontakter vi dig så snart vi er færdige.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tageftersyn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om dit tags tilstand og få et gratis tageftersyn.

Book et tagtjek