Reparation af rygningssten

Hvis tagets rygningssten ikke er tæt, er det meget kritisk da vandet vil trænge ind her.
Skaderne der kan opstå er netop vand direkte ind i spærenes samlinger, som sætter hurtigt gang i forrådnelsen. Spærtræet er ikke behandlet, da det ikke er beregnet til at skulle modstå nedbør. Derfor vil det i værste fald kunne medføre, at spærene på taget skal udskiftes.
Det er yderst vigtigt at udbedre enhver skade på tagets rygning, da skaden hurtigt vil sprede sig til andre dele på taget!

Tagets kritiske punkter – Her skal du holde øje.

Før skaderne på et tag forekommer, er der bestemte dele af taget du skal holde øje med, da det ofte er her skaderne vil opstå fra.
Disse punkter på taget er:

 • Åbninger/samlinger på et tag
 • Skotrende
 • Taghætter
 • Rygning
 • Grad

Pas godt på dit tag, og sørg for at holde øje med disse. Kan du ikke komme til at tilse disse punkter selv, kan du kontakte os og bestille et tagtjek.

Besigtigelse af tagets rygning, for reparation

reparation af rygningssten

Kontakt din lokale tagtømrer for reparation eller tagtjek

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne og få gode råd og vejledning. Ring på tlf. 53 32 45 32, eller kontakt os direkte her på siden. Vi dækker det meste af Sjælland fra Roskilde og omegn til Helsingør og omegn, med to afdelinger på henholdsvis midtsjælland og nordsjælland. Vi glæder os til at høre fra dig.

Akut skade på taget?

Ring op nu

Akut skade på taget?

Ring op nu

Leverandør

Vi er tilfredse kunder hos STARK!
Vi handler størstedelen af vores materialer til samtlige tagprojekter, hos STARK. Dette sikrer at vi benytter materialer til dit tag af høj kvalitet, som samtidig er dækket af garanti, hvis uheldet skulle være ude med de leverede materialer.

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her