Ring og få en snak om dit byggeprojekt

Ring os op her

Ring og få en snak om dit byggeprojekt

Ring os op her

Nye gipslofter – Få et flot og stilrent gipsloft

Et gipsloft er populært, da det med sit stilrene udtryk passer ind i de fleste hjem. Når loftet alligevel skiftes og det gamle loft rives ned, er det en rigtig god mulighed for at få efterisoleret loftet. Dette vil spare på varmeregningen og kan formentlig godt svare sig, når loftet alligevel er taget ned. På den måde sparer du en arbejdsgang, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at få efterisoleret loftet.

Spots i gipsloft

Gipslofter egner sig især rigtig godt, hvis man på et tidspunkt ønsker sig at få lavet spots i loftet. Her er det super nemt at få lavet huller i gipsloftet til dette, og få eftermonteret spots. Dette ses ofte i køkken, bryggers, entre og badeværelser, hvor et godt oplyst rum ofte er at foretrække. 

gipsloft udført af Din Mester

Opsætning af gipsloft på nuværende loft

Det kan både opsættes gipsloft i stedet for det eksisterende loft, eller sættes direkte på det gamle loft, hvis man ønsker dette. Hvilken løsning der passer bedst til din bolig, kommer an på det udgangspunkt der arbejdes på. Er det nuværende loft skævt eller ujævnt, er der behov for efterisolering af loftet, ønskes der at loftet forhøjes, mv. Ring gerne og fortæl os om dine ønsker på tlf. 70 70 78 73, eller send os nogle billeder, som vi kan vurdere mulighederne ud fra, på kontakt@dinmester.dk

Nye akustiklofter

Når boligen skal renoveres, vil det typisk være nye lofter og vægge der udgør den største del af projektet. Det er derfor også den del, der giver de største visuelle valg, i form af materialer, farver og akustik.Når lofterne skal skiftes, er der flere valg der er vigtige at tage med i sine overvejelser. Er der tale om et større rum, kan det være en idé at vælge et loft der forbedrer akustikken, som eks. troldtekt, som laver mange forskellige lofter i flotte designs.

Er det ikke vigtigt at tage hensyn til akustik, er der tale om en smagssag, hvor både gipslofter og forskellige trælofter kan være det helt rigtige.

Læs mere om akustiklofter

Se mulighederne for lofter og se vejl. pris på nyt loft

Vi handler vores materialer hos STARK, da de har et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer. De har mange forskellige muligheder for nye loftplader, og du kan se dem alle HER.

Gipsvæg Din Mester

Nye vægge

Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt at opsætte nye gipsvægge. Det vil typisk være fordi, at der ønskes en ny ruminddeling i boligen, som derfor kræver at der opsættes en eller flere nye vægge, og evt. at en væg rives ned. Vi sørger for at tage hånd om hele processen, fra nedrivning af den gamle væg, til opsætning af den nye. Er der behov for at gulvet tilpasses den nye rumdeling, sørger vi også for dette.

Opsætning af gipsvæg til rumdeling

Er der blevet behov for et ekstra værelse, kan det være en god løsning af dele et stort rum i to. Her opsætter vi en ny gipsvæg til at adskille de to rum, og afslutter med at sætte en ny dør i til det nye værelse. Dette er en rigtig fin måde at udnytte de kvadratmeter man har i boligen.

 

Kontakt os os hør mere

Tag os gerne med på råd, før i beslutter hvilken løsning i ønsker. Ring på tlf. 70 70 78 73, eller send en mail til kontakt@dinmester.dk

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig med et tilbud.

    Ønsker du rådgivning?

    Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
    Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

    Kontakt os her