Hvad koster Troldtekt pr. m2?

Troldtekt pladerne koster fra: 123,30m² til over 600kr. pr. m², alt efter hvilken type der ønskes. De meget forskellige priser på pladerne, skyldes deres æstetik. Pladerne kan fås meget grove, til helt fine træbeton plader. De ekstremt fine er naturligvis det dyre valg. Akustikpladerne kan ydermere fås med skarpe kanter, V kanter og mange andre specialkanter. Dette afspejler sig naturligvis i pris, jo flere specielle tilvalg, des dyrere er de at fremstille.

Prisen på selve Troldtekt pladerne varierer meget og det er derfor er det en god idé at tage højde for, om pladerne skal bruges i en garage, i stuen, i spisestuen med loft til kip, eller noget helt tredje.

Pladerne fås ydermere i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag!

Troldtekt plus

Troldtekt plus er en nyere Troldtekt plade, der yder en mere akustikdæmpende effekt, end en standard Troldtektplade. Her er der indbygget isolering på bagsiden, som giver den en meget bedre akustikdæmpende fordel. Denne plade er simpel at eftermontere på alle lofter, da man blot skal montere forskallingsbrædder for at kunne montere Troldtekt plus pladerne imellem.

Kan man sætte Troldtekt op på træloft?

Troldtekt pladerne kan sagtens monteres direkte på det eksisterende træloft. Derfor er der ingen grund til at nedrive det gamle loft, for at få et Troldtekt loft. En smartere, billigere og langt hurtigere måde at få en mere morderne look i sin bolig.

 

Hvad koster nyt Troldtekt loft?

Et nyt loft er svært at give nogle priseksempler på, da det kan variere utroligt meget.

 • Hvor højt er det til loftet?
 • Hvilke plader ønskes der?
 • Kan vi montere direkte på eksisterende loft, eller skal der helt andre midler til?

Som udgangspunkt, skal du regne med fra 450kr. pr. m², men send os gerne svarene på de 3 spørgsmål ovenfor, og send dem til kontakt@dinmester.dk. Så vil vi beregne et tilbud præcis efter dine specifikationer.

Se mulighederne for lofter og se vejl. pris på nyt loft

Vi handler vores materialer hos STARK, da de har et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer. De har mange forskellige muligheder for nye loftplader, og du kan se dem alle HER.

Hvad er fordelen ved et akustikloft?

Fordelen ved et nyt troldtekt loft er at det giver en effektiv støjdæmpning, der giver bedre akustik i boligen. Dette gælder især i rum med højt til loftet. Derudover ser det moderne ud og vil få huset til at fremstå nyt.

Med tiden er vi i  moderne huse gået bort fra at have mange store møbler, tæpper og div. pynt på væggene, hvorfor vores rum blevet mere tomme, som giver en højere genklang. Derfor er man begyndt at bruge akustikdæmpende lofter, for at reducere denne klang og gøre rummet mere behageligt at være i.

Så fordelen ved akustiklofter er ikke kun at de er pæne og moderne, men også mere behagelig lyd når man snakker sammen i dagligdagen, især til familie traditionerne.

Har du også behov for nye gipslofter?

Vi udfører selvfølgelig også nye gipslofter og vægge.

Se mere om gipslofter

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her