Renovering af badeværelse

Har du et gammelt badeværelse der trænger til en renovering, så er vi klar til at hjælpe. Vores dygtige murere har mange års erfaring med badeværelser, og har øje for detaljerne. 

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse kan ikke afgøres, uden at kende dine ønsker. Der er stor forskel på priser på fliser og hvor mange der er behov for, hvilket inventar du ønsker og hvor stort et badeværelse der er tale om. Det bedste du kan gøre, er at skrive dine ønsker ned og måle badeværelset op. Så kan vi lettere lave et prisoverslag til dig, når du kontakter os. Vi vil meget gerne hjælpe med gode råd og vejledning, hvis der er nogle valg i er i tvivl om!

Hvad koster det at skifte fliser i et badeværelse?

Er du så heldig at der allerede er gulvvarme i badeværelset og andet nyere inventar der kan genbruges? Så kan du nøjes med at få skiftet fliserne ud, og få et badeværelse der står som nyt, til en rigtig god pris.

Se evt. udvalget her hos Bad og Fliser, der leverer mange forskellige og flotte fliser.

Inspiration til dit nye badeværelse

Der er mange muligheder når det kommer til renovering af badeværelse. Der er valget om fliser, skal de være store eller små? Mørke eller lyse? Blanke eller matte? Skal skabene være mørke eller lyse? Skal der være badekar, eller kun bruseniche? Mulighederne er mange, og det er kun dig der ved præcis hvad der er den bedste løsning. Har du brug for inspiration, kan du bruge denne smarte side, hvor du kan gemme dine favoritter: Se inspiration

Nyt badeværelse fra Din Mester ApS

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe.

Kontakt os

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du rådgivning?

    Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
    Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

    Kontakt os her