Udskiftning af tag – Nyt tag udført af tagtømrere.

Vi har mere end 15 års erfaring med tagarbejde, og har derfor erfaring med alle typer af tag. Det kan være svært at vælge lige netop hvilken type tag man ønsker, da der er mange muligheder. Har i brug for en uforpligtende snak, er i mere end velkomne til at ringe og tage os med på råd. Hvis i har et specifikt ønske til, om det skal være tegl, eternit eller noget tredje, så lytter vi gerne. Ellers vil vi komme med vores bud på projektet, ud fra netop jeres hus og evt. komme med flere tilbud på nyt tag, med forskellige materialer og prisniveauer.

Pris på nyt tag

Prisen på udskiftning af tag kan variere utroligt meget, alt efter hvilken løsning der vælges. Hos Din Mester sørger vi altid for at der bliver lavet gode og holdbare løsninger som kan holde i mange år. Uanset om du vælger den dyre løsning eller den mere budgetvenlige løsning. Vi går ind for, at godt udført håndværk skal være muligt at betale for alle.

Kontakt din tagtømrer for et godt tilbud

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne og få gode råd og vejledning. Ring på tlf. 70 70 78 73, eller kontakt os direkte her på siden. Vi dækker det meste af Sjælland fra Roskilde og omegn til Helsingør og omegn, med to afdelinger på midtsjælland og i nordsjælland.

Rådgivning om nyt tag – Vi hjælper dig gerne

Med et større byggeprojekt som udskiftning af tag, er det utroligt rart som kunde, at man kender alle poster i budgettet. Vi hjælper gerne med et tilbud der er udspecificeret i sådan en grad, at du kan se hvor meget de enkelte poster i byggeprojektet præcis koster. Det kan give dig mulighed for at ændre på dele af projektet, hvis der er noget du ønsker at spare penge på og evt. bruge et andet sted.

Når kunderne er glade, er vi tilfredse!

Vi har haft rigtig god respons på vores tilbud, da de generelt er langt mere udspecificerede, end det opleves hos andre håndværkere.

Decra tag

Et Decra ståltag er et rigtig populært valg. Her får du et slidstærkt tag med lang levetid, og 30 års produktgaranti. Du kan få Decra i to varianter:

  • Decra Classic
  • Decra Elegance

Begge varianter fås i forskellige farver, så du kan få netop den farve du ønsker. Forskellen på de to tagvarianter, er hovedsageligt at Decra Classic er med en ru overflade, mens Decra Elegance er pulverlakerede med en blank overflade. Man kan sige at Decra Elegance er en billigere udgave af et glaseret tegltag, hvis det er denne stil man ønsker sig.

Fordelene ved et Decra tag

Decra tag kan lægges ovenpå et eksisterende tag. På den måde fungerer det gamle tag som undertag, samtidig med at du sparer arbejdsløn på at vi afmonterer det gamle tag. Det kan eks. være at du har et gammelt tagpap tag der ikke holder længere, men hvor spærrene intet fejler. Her vil det være ideelt blot at montere Decra taget direkte ovenpå det eksisterende tag. Decra tag kræver ikke at der er et undertag, men det er selvfølgelig altid en god mulighed. 

Leverandør

Vi er tilfredse kunder hos STARK!
Vi handler størstedelen af vores materialer til samtlige tagprojekter, hos STARK. Dette sikrer at vi benytter materialer til dit tag af høj kvalitet, som samtidig er dækket af garanti, hvis uheldet skulle være ude med de leverede materialer.

Få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du rådgivning?

    Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
    Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

    Kontakt os her