Hvilke muligheder for udvendig beklædning er der?

De mest anvendte materialer til udvendig beklædning, herunder beklædning til gavl og facade er:

 • Træ beklædning
 • Vedligeholdsfri beklædning (hardiplank, cementspån)
 • Alu/zink

Alle materialer har forskellige udtryk, prisniveauer og krav til vedligeholdelse. Det er derfor vigtigt at du tager disse tre parametre op til overvejelse, når du vælger beklædning. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at finde det materiale, der passer godt til huset.

Ny gavlbeklædning udført af Din Mester ApS

Reparation af gavl eller facade

Vi er specialister i at reparere og renovere både facade og gavl. Har du et træhus hvor facaden trænger til vedligeholdelse, kan det blive en god investering. Bliver træet nedbrudt og ødelagt, kan det blive et langt mere omfattende projekt at renovere.

Har du købt et ældre hus, eller har blot besluttet at det er tid til at skifte hele gavlen, så vil vi meget gerne hjælpe med rådgivning omkring materialer og udseende.

Ny gavl – Udskiftning af gavlbeklædning

Med tiden bliver gavlen slidt af vejrforhold, samt aldersrelaterede forhold som mug, råd og skævheder. Er tiden kommet til en ny gavlbeklædning, kan du overveje om du ønsker en flot gavl i træbeklædning eller vedligeholdelsesfri beklædning. Du kan gøre meget for levetiden af din gavl, med løbende vedligeholdelse.  Har i fået et nyt tag, vil det også være flot med en ny beklædning på gavlen. Her kan i selv vælge både farve og materialer, så der bliver en flot sammenhæng mellem tag, gavl og facade.

Renovering af gavl udført af Din Mester ApS

Hvad koster ny Gavlbeklædning?

Det koster ca. 1.000kr. pr. m² at udskifte gavl beklædning. Dette er dog en gennemsnitspris, da det afhænger af materialevalg, husets udformning, hvor meget stillads det kræver at opsætte, og om der er er nogle særlige forhold der gør opgaven særligt kompleks. Derfor vil prisen være en tommelfingerregel, der kan afvige både højere og lavere.

 

Hvad koster ny facadebeklædning?

Prisen på ny facadebeklædning kan også variere meget i pris, og afhænger både af materialer, husets udformning og opgavens omfang. Et godt udgangspunkt vil også her være 1.000 kr. pr. m², som både kan laves som en billigere og mere budgetvenlig løsning, eller en dyrere og mere eksklusiv løsning. Vi besvarer gerne dine spørgsmål til ønsker om materialevalg og prioriteringer.

Kontakt os for at høre mere om gavl og facade

Har du brug for at tale med os om materialevalg eller opgavens omgang, kan du altid kontakte os på tlf. 70 70 78 73 eller sende en besked direkte her på siden.

Ring og hør mere

Ring op nu

Ring og hør mere

Ring op nu

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her