Renovering af bryggers

Renovering af et bryggers kan være en fantastisk måde at forbedre funktionaliteten og æstetikken i dit hjem. Hos Din Mester skaber vi holdbare løsninger, udført af professionelle håndværkere.

Hvad koster det at lave et nyt bryggers?

Prisen for at lave et nyt bryggers kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen på rummet, de materialer og hvidevarer du vælger. Er der elementer som kan genbruges, eller er der eks. allerede gulvvarme installeret, så er har du allerede sparet en dyr post i budgettet. 
Vi beregner altid gerne en pris ud fra dine ønsker og det udgangspunkt du står med i dag. Send os meget gerne billeder af projektet, så kan hurtigt komme med et prisoverslag.

Se evt. udvalget her hos Bad og Fliser, der leverer mange forskellige og flotte fliser.

Kom godt i gang med dit nye bryggers

 1. Budgettering: I første omgang bør du overveje hvad dit budget til renoveringen er. Dette indbefatter både udgifter til materialer, arbejdskraft og eventuelle ekstra tilvalg. Gør op med dig selv, om der er tale om en budgetvenlig renovering eller om det skal være en mere gennemgribende renovering. Ofte kan der f. eks spares penge på ikke at flytte på rør og VVS tilslutninger, da dette vil kræve en del mere end en simpel renovering. En simpel renovering kalder vi at skifte fliser/klinkegulv samt opsætning af nyt inventar.
 2. Funktionalitet: Bryggerset er et praktisk rum, så sørg for at prioritere funktionaliteten. Tænk over, hvordan du kan maksimere pladsen og gøre arbejdet mere effektivt. 
 3. Opbevaring: God opbevaring er nøglen til et velfungerende bryggers. Overvej skabe, hylder, kurve og andre opbevaringsløsninger for at holde dit bryggers organiseret og ryddeligt.
 4. Materialer og finish: Vælg materialer, der er holdbare og nemme at rengøre, da bryggers ofte er et højt trafikeret område. Fliser er derfor et populært  valg til gulvet, mens vandafvisende maling eller fliser er velegnede til vægge.
 5. Belysning: Gode lysforhold er vigtige i et bryggers. Overvej at installere både loftlys og arbejdsbelysning, så du har tilstrækkeligt lys til at udføre opgaver som tøjvask og rengøring.

Bryggers tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nyt bryggers, er du velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os her på siden, eller ringe på tlf. 70 70 78 73. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om dine bryggers drømme!

Har du spørgsmål til dit kommende bryggers projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe med gode råd og vejledning!

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe.

Kontakt os

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her