Kom problemer med skjulte tagrender til livs med nye synlige tagrender

At skifte fra skjulte tagrender til synlige tagrender kan være en god løsning, for at mindske skader på dit hus.

Her er nogle af fordelene ved synlige tagrender:

 • Synlighed: Synlige tagrender er på mange måder en smagssag, da kan påvirke husets udseende. Der findes forskellige typer af tagrender, så du kan vælge dem du synes passer bedst til dit hus. 
 • Vedligeholdelse: Synlige tagrender er generelt nemmere at inspicere og vedligeholde, da du kan se eventuelle tilstopninger eller skader lettere end med skjulte tagrender, der kræver specielt udstyr til at inspicere.
 • Klimaforhold: I perioder med kraftigt regnvejr eller sne, kan synlige tagrender være mere modstandsdygtige over for tilstopning og overbelastning sammenlignet med skjulte tagrender. Her vil risikoen for skader være væsentligt mindre.
Synlige tagrender

Hvilke skader kan det medføre, hvis man har tilstoppede tagrender?

Tilstoppede tagrender kan forårsage en række skader på dit hus og tagstruktur. Nogle af de potentielle skader, der kan opstå er eksempelvis:

 • Vandskader: Når tagrenderne er tilstoppede, kan vandet ikke ledes væk fra huset korrekt. Dette kan resultere i vand, der står stille på taget eller drypper ned ad facaden, hvilket kan forårsage skader på tagbeklædning, vægge, fundament og andre dele af huset.
 • Skade på tagkonstruktion: Når vand ikke ledes korrekt væk fra taget, kan det føre til fugttrængning i tagkonstruktionen. Dette kan svække træbjælker, isolering og andre komponenter i taget, hvilket kan resultere i strukturelle problemer og potentielle skader.
 • Skadedyrsangreb: Tilstoppede tagrender kan skabe en fugtig og beskyttet miljø, som tiltrækker skadedyr som insekter.

Husk vedligeholdelsen af dine tagrender

Det er derfor vigtigt at vedligeholde dine tagrender regelmæssigt for at undgå tilstopning og potentielle skader. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af tagrenderne, kan hjælpe med at forhindre disse problemer og bevare din husets strukturelle integritet. Det er væsentligt lettere at rense og vedligeholde synlige tagrender, som vi altid vil anbefale vores kunder. Vi hjælper gerne med et årligt service af dine tagrender, for at forebygge skaderne og undgå dyre og omfattende reparationer.

Kontakt Din Mester, hvis du ønsker et tilbud på synlige tagrender

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne og få gode råd og vejledning. Ring på tlf. 70 70 78 73, eller skriv til os direkte her på siden.

Leverandør

Vi er tilfredse kunder hos STARK!
Vi handler størstedelen af vores materialer hos STARK. Dette sikrer at vi benytter materialer til dit tag af høj kvalitet, som samtidig er dækket af garanti, hvis uheldet skulle være ude med de leverede materialer.

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her