Murer til nybyg, reperation og forsikringsskader

Murerarbejde er et vigtigt element i ethvert byggeprojekt. Det omfatter en bred vifte af services, såsom reparation af murværk, reparation af sætningsskader, reparation af sokkel, reparation af puds, reparation af facader, reparation af klinker og fuger, lægning af klinker og fliser, reparation af skorsten og filsning og pudsning. Hos Din Mester har vi kun uddannede murere, som har den viden og de kvalifikationer, der kræves for at udføre murerarbejde af en høj kvalitet. Ved hjælp af deres ekspertise sikrer vi, at der udføres et flot og holdbart resultat.

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe.

Kontakt os

Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Reparation af murværk

Har murværket slået revner, kan der være tale om en påbegyndende skade, der over tid kan udvikle sig til en større skade. Derfor er det en god idé, at få udbedret revner i murværket, før de udvikler sig. Når man skal til at reparere et murværk, er det afgørende at få de nye reparationer, til at passe godt sammen med det eksisterende murværk, så det endelige resultat ser pænt og ensartet ud. Se eksempel her på billedet, hvor enkelte beskadigede mursten er udskiftet.

Reparation / udskiftning af enkelte mursten

Sætningsskader

Har huset fået udvendige skader, er det en god idé at udbedre disse med det samme de opdages. Hvis der er konstateret sætninger i muren, er det vigtigt at få disse udbedret og finde ud af hvorfor problemet opstår, så der kan sættes ind med de rigtige løsninger til forebyggelse fremadrettet.

Sætningsskader kan f.eks. stamme fra rustne jern i muren, at jordens bæreevne hvor fundamentet står ændrer karakter, at der står større beplantning nær muren, der tager meget vand fra jorden, stormvejr og andre forhold. Dog kan sætningsskader også komme indefra, hvis der er trægulve eller bjælker der udvider sig som følge af fugt i boligen. Dette vil også kunne skabe revner, i den tilstødende ydermur.

Læs mere her

Reparation af facade

En god måde at bevare værdien af ens bolig på er at holde facaden i god stand. Facaden er det yderste lag til dit hus, og derfor skal den passes godt på. Det er også det første, som gæster eller forbipasserende bemærker, og derfor er mange glade for at opretholde en flot facade. Hvis der opstår afskalning af den eksisterende maling, løse fuger, revner eller andre synlige skade på facaden, skal der udføres reparationer. Før man begynder disse, skal man nøje undersøge materialet, så der findes en løsning som går i et med husets murværk i sin helhed.

Læs mere her

Løse klinker

Klinker er et populært materiale til husets gulve, herunder især i køkken, entre, bryggers og badeværelse. Over tid kan enkelte klinker dog blive løse, hvis de sidder et udsat sted. Dette er ofte i vådrumsområdet på badeværelset, eller nær en hoveddør i entre eller bryggers. Vi udskifter de løse klinker, så de får et nyt og solidt grundlag de næste mange år!

Læs mere her

Få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du rådgivning?

    Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
    Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

    Kontakt os her