Vi bygger dit nye tegltag – der holder i mange år!

Et tegltag er den mest udbredte tagtype i Danmark, både på grund af det klassiske elegante udseende, men også fordi at det med den rigtige opbygning og vedligeholdelse, har en holdbarhed på 50-70 år.

Det er et tag der ikke kræver ret meget vedligehold, hvis det gøres rettidigt og korrekt. Man skal dog altid holde øje med sit tag, eller få et tagtjek af taget hvis man ikke selv kan besigtige det. Vi udfører gerne et tjek af taget, hvis i ønsker vished om tagets tilstand.

Der hvor der er gennembrydninger på et tag, er udsatte steder der bør tjekkes for skader jævnligt.

Disse punkter på taget er:

 • Taghætter
 • Skorsten
 • Antenne
 • Ovenlysvinduer
 • Solceller, solfanger, skortrender, mm.

Få overblik over budgettet til dit projekt nyt tegltag

Når du skal vælge dine tegl til taget er det vigtigt at have et budget, da de kan svinge meget i pris. De kan koste alt fra 10-50kr per stk. og man skal typisk have 1.500-2.000 stk. på et alm. villa hus på 100 m2 med 30 graders hældning på taget.

Ved opbygningen af taget er der 2 muligheder:

 1. Man kan bruge undertag som banevare hvilket er klart det billigste. Den bliver rullet ud og sat fat direkte ovenpå spærene. Hvis man vælger denne løsning, skal der laves en tagfod så undertaget har fast underlag ved tagrenden. På den måde sikres det, at vandet bliver ledet sikkert ned i tagrenden, uden at lave skader på bygningen. Denne type undertag er ret hurtig at sætte på og derfor sikrer du også en hurtig tæthed af dit hus, når du står med taget åbent under et evt. tagskift.
 1. Man kan også lave trædefast undertag. Dette er en noget dyrere løsning, der typisk bliver lavet af tagbrædder eller tagkrydsfiner, med tagpap ovenpå. Denne type bliver typisk brugt på tage med lav hældning eller tage som kan være vanskelige at komme til, så eksempelvis etageejendomme. Med dette undertag får du et meget tæt og holdbart tag. Denne form for undertag har en lang holdbarhed og forlænger derfor hele tagets levetid.

Kontakt din tagmester om nyt tegltag

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne og få gode råd og vejledning. Ring på tlf. 53 32 45 32, eller kontakt os direkte her på siden. Vi dækker det meste af Sjælland fra Roskilde og omegn til Helsingør og omegn, med to afdelinger på midtsjælland og i nordsjælland.

Leverandør

Vi er tilfredse kunder hos STARK!
Vi handler størstedelen af vores materialer til samtlige tagprojekter, hos STARK. Dette sikrer at vi benytter materialer til dit tag af høj kvalitet, som samtidig er dækket af garanti, hvis uheldet skulle være ude med de leverede materialer.

Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du rådgivning?

  Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
  Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

  Kontakt os her