Lad os tjekke dit tag – Måske er en tagreparation nok?

Lad os som tagmestre stå for din tag opgave, om det er en tagreparation, nyt tag, eller andet på dit tag der trænger til en hånd. Vi er specialister i tagarbejde, og står klar til at hjælpe dig.

Reparation af tag i Roskilde og omegn

Er der en skade på taget som skal udbedres, kan vi også klare dette. Der kan være mange eksempler på mindre skader, men som kan gøre stor skade, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Ofte vil det være noget som jeres forsikringsselskab kan dække, så derfor vil det være en god idé at kontakte dem først. Derefter kommer vi gerne ud, og udbedrer skaden.

Kontakt din lokale tagtømrer i Roskilde

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne og få gode råd og vejledning. Ring på tlf. 53 32 45 32, eller kontakt os direkte her på siden. Vi arbejder cirka i en radius af 50 kilometer, fra vores hovedkontor i Roskilde.

Akut skade på taget?

Ring op nu

Akut skade på taget?

Ring op nu
Synlige tagrender

Har du fået en akut skade på taget, så ring til os med det samme.

Skader på taget, kan i værste fald medføre følgeskader, der kan blive en dyr affære. Derfor kan det godt betale sig, at få udbedret skaderne inden for kort tid, så omfanget ikke bliver større endnu. Vi rykker gerne hurtigt ud ved akutte skader og reparation af tag Roskilde. Husk evt. at kontakte dit forsikringsselskab, hvis de skal dække udbedringen af tagskaden.

Leverandør

Vi er tilfredse kunder hos STARK Roskilde!
Vi handler størstedelen af vores materialer til samtlige tagprojekter, hos STARK. Dette sikrer at vi benytter materialer til dit tag af høj kvalitet, som samtidig er dækket af garanti, hvis uheldet skulle være ude med de leverede materialer.

Få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du rådgivning?

    Du er velkommen til at henvende dig her på siden, på tlf. 70 70 78 73, eller sende en mail til kontakt@dinmester.dk.
    Vi besvarer alle henvendelser, hurtigst muligt!

    Kontakt os her